Vi kan kontormøbler og kontorinnredning. 

Planlegger dere å kjøpe inn kontormøbler og ønsker hjelp med å finne en god løsning? Vi har lang erfaring med kontorinnredning og kombinerer erfaring med innovative løsninger for den moderne kontorarbeidsplass. Kjellmann har dyktige medarbeidere som bistår på store og små prosjekter med sin kompetanse, ta kontakt!

Kompetanse og erfaring

Kjellmann har siden 1997 levert kontormøbler til små og store bedrifter. Vi har bred kompetanse og produsenter med smarte og innovative løsninger.

Vår service

For deg som kunde skal du være trygg og føle deg ivaretatt når du handler hos Kjellmann. Vår visjon er å gi det lille ekstra, fordi vi vet hva det betyr.

Komplett leveranse

Vær trygg på at alt blir perfekt, la oss håndtere hele prosessen. Vi kan ordne tegninger, produktforslag, levering og montering.

Vi kommer til dere

Dette gjelder kun i Oslo og Akershus-omegn og på større prosjekter i landet. Vi kommer til dere på befaring for finne en løsning.

Prossesen - Veien til et vellykket prosjekt

 • Kontakt

  1

  Våre dyktige medarbeidarbeidere venter! Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp til å innrede deres kontorlokaler.

 • Befaring/behovsanalyse

  2

  Befaring gjelder Oslo og Akershus-omegn og på større prosjekter i landet. Vi kommer mer enn gjerne ut på befaring og tar en grundig behovsanalyse for å kunne komme med løsninger tilpasset deres behov og ønsker.

 • Forslag til løsning

  3

  På bakgrunn av befaringen og behovsanalyse setter vi sammen produktlinje/forslag og vi vil produsere 2D og 3D-tegning/skisse av hvordan kontormøblene vil se ut i kontorlokalet. Visualisering er en viktig del av vår prosess for å gi et optimalt inntryk av hvordan det blir i virkeligheten.

 • Tilbud og priser

  4

  Etter et godkjent løsningsforslag tilpasset deres behov, kommer vi med presentasjon av pris og reviderte tegninger/skisser (mulig det revideres under prosessen med tanke på ønsker og inspill)

 • Oppsjoner/tillegstjenester

  5

  Vi har andre tillegstjenester for å kunne tilby en komplett levering. Vi kan bl.a. bistå med: demontering og montering av både eksisterende eller nye kontormøbler, intern flytting eller ekstern kontorflytting. Spør oss gjerne, vi har gode og effektive samarbeidspartnere på montering og flyttetjeneste av kontor.

 • Levering

  6

  Varene leveres etter avtale og enighet om tidspunkt og kontaktperson fra Kjellmann er tilgjengelig under hele leveransen.

 • Oppfølging etter leveranse

  7

  Alle våre kunder får tildelt egen kontaktperson som er ansvarlig for gjennomføring av prosjekt. Dette sikrer en personlig oppfølging og vi gir oss ikke før vi har en fornøyd kunde.

Ta kontakt for å komme i gang

* Obligatoriske felt

Du kan også ringe oss på 64 83 15 40, sende e-post til info@kjellmann.no eller besøke oss for en hyggelig prat om kontormøbler.