Personvernerklæring og informasjonskapsler

Denne personvernserklæringen forteller om hvordan Kjellmann samler inn og bruker personopplysninger.

Kjellmann er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon er vi pålagt å informere deg om at vi bruker såkalte informasjonskapsler (også kalt cookies) på kjellmann.no.

Nettstatistikk

Kjellmann samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på kjellmann.no Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettbutikken. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke søk brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Kjellmann.no bruker analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er Googles analyseverktøy som hjelper oss med å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene våre. Dette verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle inn informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettstedet, uten at enkelte besøkende identifiseres av Google (som nevnt over).

Nyhetsbrev

Kjellmann.no sender ut nyhetsbrev !satt antall når vi vet det! ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Dotmailer er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes dersom du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Informasjonskapslene brukt i sammenheng med nyhetsbrev gjør at vi kan sende relevant informasjon.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. I Bunnen av / til høyre kan du se en liste over hvilke cookies vi tar i bruk.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. De som er registrert i en av Kjellmann systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Kjellmann ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Ønsker du mer informasjon om personvern?

E-post: info@kjellmann.no

Telefon: 64 83 15 40

Alle hverdager 08 - 16

Cookie type Cookie description
CART Assosiasert med handlekurven din.
CATEGORY_INFO Tillat sider å bli vist raskere
COMPARE Artiklene du har i sammenligne produkter listen din
CUSTOMER En kryptert versjon av ditt kunde-ID
CUSTOMER_AUTH En indikator på om du er logget inn.
CUSTOMER_INFO En Kryptert versjon av kundegruppen du hører til.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Lagrer din kundesegment id
EXTERNAL_NO_CACHE Et flagg, som indikerer om cache er av eller på.
FRONTEND Din økt ID på serveren
GUEST-VIEW Tillater gjester å endre på ordrene sine.
LAST_CATEGORY Den siste kategorien du besøkte.
LAST_PRODUCT Det siste produktet du så på.
NEWMESSAGE Indikerer om en ny melding er mottatt
NO_CACHE Angir om det er tillatt å bruke hurtigbufferen.
PERSISTENT_SHOPPING_CART En lenke til informasjon om din handlevogn og visningshistorie hvis du har bedt nettstedet.
RECENTLYCOMPARED Elementene du nylig sammenlignet.
STF Informasjon om produkter du har sendt på mail til venner.
STORE Butikkvisningen eller språket du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Angir om en kunde godkjente cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS De produktene du nylig så på
WISHLIST En kryptert liste over produkter lagt til din ønskeliste.
WISHLIST_CNT Antall elementer i din ønskelise