Siden 1997

Kjellmann.no ble etablert i 1997 og spesialiserer seg på innredning til arbeidsplasser. Vi er en frittstående leverandør og tilbyr et bredt produktspekter.

Merkevarer

Det skal være trygt å handle hos Kjellmann! Vi fører kun merker med krav til høy standard, dette innebærer miljøsertifiseringer og solide kvalitetssikringer.

Forenklet innkjøp

Vårt mål er å forenkle innkjøpsprosessen med smarte systemløsninger. Vi har gjort det enklere for næringslivet med innkjøp av kontor- og interiørartikler.


Hvem er vi?

Kjellmann er en frittstående møbelleverandør til bedrifts- og privatmarkedet. Vi har som mål om å være ledende i bransjen på fremtidsrettet utvikling, innovasjon og løsningsorientering. Vi jobber hele tiden med å utvikle systemer for en effektiv ordreprosess. Hos kjellmann skal du som kunde oppleve god dialog, service, presisjon og effektivitet. Hos oss er det kundens behov som står sentralt.


Verdier

Vi er opptatt av å se løsninger fremfor begrensninger. Vi er en innovativ bedrift som fokuserer på raske og presise løsninger av kvalitet. Små endringer kan utgjøre store forskjeller.

Vi er opptatt av engasjement og det er vår rettesnor hos alle våre ansatte og i alle prosesser vi utfører.

Hos oss skal du som kunde oppleve kvalitet gjennom hele prosessen. Kvalitet gjennom service, vår kompetanse og ikke minst kvaliteten på våre møbler.


Miljø

Kjellmann fokuserer på miljø og bærekraft. Gjennom riktige valg av leverandører og produsenter sikrer vi slike tiltak. Våre kvalitetsmøbler er designet for lang levetid, som igjen sikrer bærekraft. Kjellmann er opptatt av miljøet og fokuserer sterkt på bærekraftige tiltak innad i bedriften. Vi er per dags dato under prosessen av å bli en miljøsertifisert bedrift. Våre tiltak for en mer miljøvennlig bedrift er følgende:

  • Kildesortering
  • Redusere matavfall
  • Redusere papirforbruk
  • Valg av leverandører