Vesper er Cube Design sin nye stolserie!
17.10.2015 12.35

NYHET! Vesper stolserie

Kvalitetsstoler i glassfiber polypropylen.

 

Hvem ville ikke like å ha en stol som kan stables, brukes utendørs og ikke minst, er tilgjengelig i mange farger? Cube Design lanserte våren 2015 en ny serie med stoler som passer perfekt til utallige miljøer. Vesper har to flotte stoler; Vesper 1, som er uten armer og Vesper 2, som er med armlener. 

Trenger du stoler for kantine på en skole, i et større eller mindre selskap, eller trenger du stoler som er laget for å også kunne være utendørs på en uterestaurant eller terrasse? Vesper 1 og 2 kan ha mange uttrykk.

 

Velg Vesper i type sand med hvite rammer som vist nedenfor, hvis et rolig, avslappet og rent uttrykk er noe du vil ha. Velger man derimot Vesper 1 i gult med svart ramme, er stolen ungt og hipt, og er derfor perfekt for et ungt og raskt skiftende miljø. Vesper 1 er en solid og enkel stol, som er egnet til kafeer, kantiner og institusjoner - både innendørs og utendørs (gjelder kun for galvanisert og den pulverlakkerte versjonen av rammen). Vesper 2 er for de med behov for en stol med armlener som gir stolen en mer strukturert uttrykk. Se mer om designeren og teknisk informasjon nedenfor.

 

Vesper stoleserie - teknisk informasjon:

Vesperstolen er fremstilt i glassfiber polypropylen, som gir en varig og sterk stol med en ramme laget av metall. Rammen er tilgjengelig i tre versjoner; en versjon i skinnende krom og en versjon der rammen er galvanisert og pulverlakkert i enten sort eller hvitt - dette gjør at brukeren kan bruke stolen for utendørs bruk.

 

Det organiske design gir stolen et fint utseende, hvor uttrykket varier alt ettersom hvilken type og farge man velger. Det finnes åtte forskjellige farger stolen er tilgjengelig i. 

 

Vesper tilbys i:

  • Hvit
  • Svart
  • Grå
  • Sand
  • Grønn
  • Gul
  • Oransje
  • Lyse blå

Den brasilianskfødte møbeldesigner Christoph Jenni har designet stolserien. Christoph Jenni bosatt i Bern (CH), hvor han jobber som industridesigner. Vespersamlingen er hans første samling.

 

Dimensjoner av Vesper 1: H 795 mm x W 465 mm x D 545 mm x SH 445 mm .
Dimensjoner på Vesper 2: H 820 mm x W 565 mm x D545 mm x SH 445 mm.