Mr Box støydempende sofa
17.10.2015 12.36

 

Skjerming av lyd og innsyn

Utmerket til stillesoner i åpne landskap!

 

Mr Box Høy skjermer av lyd og innsyn på en estetisk måte. Mr Box er fra designerens side tiltenkt å være to-farget, en farge på selve sofaen-"kroppen" og en kontrastfarge eller matchende farge på innvendig rygg.

Mr Box er en produktfamilie som består av en serie sittemøbler bygget rundt et sett av komponenter. Utgangspunktet for designet var en sofa med god sittekomfort kombinert med et definert og stramt uttrykk. Mr Box særpreges av den klare knekken i ryggens bakside. Et grep som indikerer en behagelig sittestilling og som gir møbelet identitet fra alle vinkler.

 

I tillegg har Mr Box delt sete og rygg. Avstanden mellom komponentene defineres av et mellomstykke mellom sete og rygg, sete og armlene samt ben og bordplate. Designet blir også repetert i oppbygningen av benet til bordplaten i møteplasskonfigurasjonen.

 

Den finnes i 1-, 2- og 3-seter, og med eller uten pipestopning innvendig på ryggen. Den gjør seg godt med en 2-fargekombinasjon. Understell/meier er i RAL9006 (sølv), krom er tilgjengelig. 

 

Meget god sittekomfort med kaldskum og Nozag-fjærer i sete.

 

 

Sofa-gruppen gjør det mulig å holde uforstyrrende samtaler eller møter uten et eget rom til disposisjon.

 

Vi har frem til 15.06. 2015 introduksjonskampanje på sofagruppe Mr. Box med høy rygg pipestopping, bestående av 2 stk. 3-setere med tette vegger. Leiefinansiering kr. 969,- pr. mnd. ( avt. 5 år). 

 

Spør oss gjerne om våre gunstige finansieringsløsninger på leie av kontormøbler. Priser eks. m.v.a.