Embody leveres med 12 års garanti for bruk 24/7

 • 12 års garanti
 • 95% resirkulerbar
 • Verdensklasse på ergonomi
 • Kjøp 10 for 11 945,- hver og spar 5%
 • Kjøp 10 for 11 945,- hver og spar 5%

12 451,-

Veil. 14 649,-

Kun tall!
Eks. mva. (Endre)

Utformet for å bedre helse ved sitting

Embody er utformet for å forbedre helse, bedre fokus, samt gi ergonomisk støtte for folk som sitter mer enn 4 timer i døgnet. Ideen bak Embody kontorstol er at sitting, som i hovedsak er en stillesittende atferd og potensielt skadelig for god helse, kan være bedre, responsiv, mer naturlig, og enda mer positiv for helsen. Designere Bill Stumpf og Jeff Weber har konsultert eksperter innen biomekanikk, visjon, fysioterapi og ergonomi for å bidra til utviklingen av Embody.

Som et resultat, opprettet de en av de mest avanserte ergonomiske kontorstoler i verden. Sete til Embody fordeler trykk for å tillate blod og oksygen med å sirkulere, som igjen motvirker tretthet og forbedrer konsentrasjonen. Den rammeløse smale ryggen oppfordrer til bevegelse, mens Backfit justering og integrert PostureFit SL støtter og holder ryggraden i sunn balanse.

Innovative løsninger

Det unike designet med tilten på Embody, støtter en dyp og komfortabel tilbakelent sittestilling. Som ofte er favorittstillingen for personer som sitter mye på kontor og må konsentrere seg. Med funksjoner som dette, skaper Embody harmoni mellom kropp og ditt arbeid. Denne versjonen har teksilet Rhythm i svart, noe som også bidrar til at det passer harmonisk i en rekke miljøer. En miljømessig og sensitive konstruksjon gjør at Embody hovedsakelig er laget av materialer som kan resirkuleres ved slutten av sin levetid.

Materialer

Ramme og trinser er laget av stål, plast og aluminium. Meshsetet er laget av skum, tekstiler og andre materialer. Embody er 95 prosent resirkulerbart ved slutten av sin levetid.

Dimensjoner

 • Høyde: 1066 - 1143 mm
 • Bredde: 749 mm
 • Dybde 737 mm
 • Setebredde: 539 mm
 • Setehøyde: 406 - 521 mm
 • Setedybde: 381 - 457 mm (6 låseposisjoner)

Garanti

12 år 24/7 garanti!

Embody kontorstol er i verdensklassen på ergonomi og sittekomfort.

Brukerveiledning


Produktdimensjoner 71 x 68,5 x 97 cm
Vekt 28,5 kg

Frakt og levering

Varer som er lagerført sendes normalt fra vårt lager samme eller påfølgende dag. Varer som ikke er på lager kan ha lengre leveringstid, men sjelden mer enn 14 virkedager. Dette avhenger av produkt til produkt, men skal stå tydelig på produktsidene. Ved ønske om avtalt leveringstidspunkt, skriv i kommentarfeltet ved utsjekk eller ta kontakt med kundeservice for å avtale nærmere.

Ved bestilling over 15 000,- eks. mva. bortfaller frakt og valget fraktfri levering blir automatisk tilgjengelig under leveringsmetode ved utsjekk. Dette gjelder kun hvis leveringen sendes samlet. Valg av transportør avhenger av volum, vekt, mengde, leveringsmetode og leveringsadresse. Uten andre avtaler gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) levering på adresse til mottaker på gatenivå. Innbæring, montering eller annen godshåndtering er ikke inkludert, med mindre det er avtalt skriftlig på forhånd.