Kontorstol Herman Miller Aeron Remastered, PostureFit SL

Aeron leveres med 12 års garanti for bruk 24/7

  • 12 års garanti - 24/7
  • PostureFit SL
  • Alt utstyr inkludert

12 998,-

Veil. 15 418,-

Kun tall!
Eks. mva. (Endre)

Nye endringer på klassikeren

Mens dens ikoniske form har holdt seg uforandret, har Aeron kontorstol fått en oppgradering fra hjulene og opp. Med hjelp av Don Chadwick, stolens opprinnelige co-designer, har Herman Miller oppgradert Aeron med over 20 års vitenskapelig forsking siden lansering av originalstolen, samt forbedringer ved nyere metoder på materialer, produksjon og teknologi for å få den beste kontorstolen i verden.

Komfortabel sitting

Nye funksjoner inkluderer en forbedret mesh for trykkfordeling med åtte forskjellige støttende spenninger i hele stolen. Videre tillater den nye mesh overflaten ideelle lufting og temperaturkontroll ved å la både varme og vanndamp gå gjennom.

En holdning verdt å støtte

En aktiv kropp er sterkest når man står, med åpent bryst og bekkenet vippet litt fremover. PostureFit SL støtter ryggraden for å gi deg den samme fordelen mens du sitter. Justerbare, individuelle puter gir korsryggstøtte og stabiliserer bunnen av ryggraden for en kraftigere og komfortabel sittestilling. Vippemekanismen har blitt oppdatert, og det har en jevnere tilbakelent med bedre bane - på denne måten har sluttbrukeren optimal kontroll av stolen og balanse uansett hvor mye stolen er tilbakelent. Aeron sin tilt tillater kroppen og musklene til å bevege seg og fremme viktige fordeling av næringsstoffer til ryggraden.

Mål A: For forskjellige høyder mellom 147 - 175 cm og en vekt på mellom 40 - 68 kg

Mål B: For forskjellige høyder mellom 158 - 198 cm og en vekt på mellom 59 - 148 kg

Mål C: For forskjellige høyder mellom 160 - 198 cm og en vekt på mellom 81,5 - 159 kg

Brukerveiledning


Historien om Aeron Remastered

Frakt og levering

Varer som er lagerført sendes normalt fra vårt lager samme eller påfølgende dag. Varer som ikke er på lager kan ha lengre leveringstid, men sjelden mer enn 14 virkedager. Dette avhenger av produkt til produkt, men skal stå tydelig på produktsidene. Ved ønske om avtalt leveringstidspunkt, skriv i kommentarfeltet ved utsjekk eller ta kontakt med kundeservice for å avtale nærmere.

Ved bestilling over 15 000,- eks. mva. bortfaller frakt og valget fraktfri levering blir automatisk tilgjengelig under leveringsmetode ved utsjekk. Dette gjelder kun hvis leveringen sendes samlet. Valg av transportør avhenger av volum, vekt, mengde, leveringsmetode og leveringsadresse. Uten andre avtaler gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) levering på adresse til mottaker på gatenivå. Innbæring, montering eller annen godshåndtering er ikke inkludert, med mindre det er avtalt skriftlig på forhånd.