Kontorstol HÅG SoFi mesh 7500, høy rygg, stoff: FAME 60999

Meshrygg i sort

  • Flytende vippefunksjon
  • Innovativt meshtekstil
  • 10 års garanti
4 798,-
Kun tall!
Eks. mva. (Endre)

Varekode: 75001960999-1

Nyhet! HÅG SoFi i meshutgave

HÅG SoFi serien ble utviklet for å møte menneskers skiftende behov på arbeidsplasser som er i konstant endring. Med andre ord var det viktig å finne verktøy og løsninger som kunne få brukeren til å fungere bedre ved å arbeide mer variert.

HÅG ønsket å gjøre folk i stand til å prestette skulleere mer på en mer effektiv måte. Alt d skje med et minimum av innsats, både rent mentalt og fysisk. Med mange designfunksjoner og stor fleksibilitet, ble HÅG SoFi utviklet for å gi flere valgmuligheter i forskjellige arbeidsmiljøer og situasjoner. Vår nye HÅG SoFi modell med meshrygg omfatter marksledende teknologi og estetikk. Dette er en stol med vakkert design og en utrolig god komfort. Meshen som benyttes er spesialdesignet for HÅG SoFi med en dobbeltstrikket teknikk for optimal transparens, fleksibilitet og styrke.

Funksjoner

  • HÅG in Balance(®)
  • Fotstøtte
  • Innovativt meshtekstil
  • Korsryggstøtte fast høyde
  • Tekstil sort, FAME 60999
  • Sort fotkryss
Spesifikasjoner 
Setehøyde 165 mm Liftomat 396-543 mm
   
Høyde på ryggbrikke 627 mm
   
Setedybde 389-442 mm
Setebredde 450 mm
Stolbredde 600-715 mm
   
Fotkryss i diameter 730 mm
Vekt 22.0 kg

Frakt og levering

Varer som er lagerført sendes normalt fra vårt lager samme eller påfølgende dag. Varer som ikke er på lager kan ha lengre leveringstid, men sjelden mer enn 14 virkedager. Dette avhenger av produkt til produkt, men skal stå tydelig på produktsidene. Ved ønske om avtalt leveringstidspunkt, skriv i kommentarfeltet ved utsjekk eller ta kontakt med kundeservice for å avtale nærmere.

Ved bestilling over 15 000,- eks. mva. bortfaller frakt og valget fraktfri levering blir automatisk tilgjengelig under leveringsmetode ved utsjekk. Dette gjelder kun hvis leveringen sendes samlet. Valg av transportør avhenger av volum, vekt, mengde, leveringsmetode og leveringsadresse. Uten andre avtaler gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) levering på adresse til mottaker på gatenivå. Innbæring, montering eller annen godshåndtering er ikke inkludert, med mindre det er avtalt skriftlig på forhånd.