Kontorstol HÅG H05 5500 inkl. swingback armlene og hodehviler, stoff: Capture 4601

HÅG H05 en fullutstyrt kontorstol

 • 10-års garanti
 • Dynamisk ergonomi
 • Kampanjemodell

8 689,-

Veil. 12 414,-

Kun tall!
Eks. mva. (Endre)

HÅG H05 5500 kampanjemodell inkl. swingback armlene og hodehviler

HÅG H05 arbeidsstoler. En avansert og smart kontorstol som gir mulighet for variasjon og bevegelse etter behov. Vi leverer vår bestselgende kampanjemodell med alt utstyr inkludert. Kampanjemodell leverer vi standard med Swingback armlener og hodehviler til en fornuftig pris. Det beste er kun godt nok og dette er en slik kontorstol som blir som har unike egenskaper som gjør den til en bestselger. HÅG H05 er en avansert og smart kontostol med unike egenskaper, smart fordi den rett og slett er enkel å justere.

Best i test:

H05 får alltid mange poeng i brukertester og er den kontorstolen som oftest vinner kontorstoltester når våre kunder får velge mellom ulike modeller. Det er nettopp fordi den har en tilpasset og behagelig utformed ryggbrikke, svingbare armlener, og er enkel å justere. Denne kontorstolen gir rett og slett en veldig god og behagelig ergonomisk opplevelse. Videre er det også et sterkt konkurransefortrinn at denne kontorstolen har lang levetid. En levetidssyklus på 20-år gir en årlig kostnad på maks kr. 340,- eks. mva. eller kr. 1,- pr. dag.

Dynamisk ergonomi:

 • Har hodestøtte som gir deg støtte for skuldre, nakke og hode.
 • Har patentert SwingBack armlener. Det betyr at du kan folde armlenene bak seteryggen slik at de ikke er i veien når du vil nærmere bordet eller vil slappe av i armene.

Design:

Du justerer enkelt setedybde, rygghøyde og motstand i fremover/bakover tilt i ett hjul. Meget enkel å justere, velegnet da også får flere brukere av samme kontorstol Setehøyde justeres med separat spak. 4 i en regulering: Setedybde, rygghøyde, vippemotstand forover og bakover. Justerbare armlener i både høyde og bredde Håg Swingback armlener - armlener kan foldes bak seteryggen. Fotkryss i aluminium (Ø730mm.) med kurvede fotplater som også fungerer som et ektstra trinn for fotstyrt bevegelse. De kurvede fotplatene har "riller" og er beregnet for å hvile føttene på, både med og uten skotøy.

Dimensjoner

 • Setehøyde med 150 mm. lift: 390-515 mm.
 • Setehøyde med 200 mm. lift: 465-645 mm.
 • Setehøyde med 265 mm. lift: 550-785 mm.
 • Setebredde: 450mm.
 • Stolbredde: 600-700mm.
 • Fotkryss diameter: 730 mm.
 • Stolens vekt: 18 kg. + hodehviler og armlener

10-års garanti

HÅG gir 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle kontorstoler produsert etter 01.01.2004 og tekstiler fra HTC standard kolleksjon. Gjelder for bruk inntil 9 timer pr dag. HÅG tilbyr i tillegg livstidsgaranti på gasslifter. Et utvalg av HÅGs sitteløsninger (HÅG H03, HÅG H04, HÅG H05 og HÅG H09) er spesielt egnet for bruk utover 9 timer per dag (24/7), f.eks. i situasjoner med skiftarbeid, terminal-, kontroll- og overvåkningsarbeid. Disse stolene er testet i henhold til Britisk Standard BS 5459-2, en standard som ofte benyttes for å teste intensiv bruk (24 timer). For kontorstoler som benyttes ut over 9 timer bruk kategoriseres som 24/7 stoler og her gjelder gir vi en garanti på 5 år.

 • Miljøvennlig ISO 14025 EPD
 • Greenguard sertifikat - stolen er fri for farlige utslipp

Frakt og levering

Varer som er lagerført sendes normalt fra vårt lager samme eller påfølgende dag. Varer som ikke er på lager kan ha lengre leveringstid, men sjelden mer enn 14 virkedager. Dette avhenger av produkt til produkt, men skal stå tydelig på produktsidene. Ved ønske om avtalt leveringstidspunkt, skriv i kommentarfeltet ved utsjekk eller ta kontakt med kundeservice for å avtale nærmere.

Ved bestilling over 15 000,- eks. mva. bortfaller frakt og valget fraktfri levering blir automatisk tilgjengelig under leveringsmetode ved utsjekk. Dette gjelder kun hvis leveringen sendes samlet. Valg av transportør avhenger av volum, vekt, mengde, leveringsmetode og leveringsadresse. Uten andre avtaler gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) levering på adresse til mottaker på gatenivå. Innbæring, montering eller annen godshåndtering er ikke inkludert, med mindre det er avtalt skriftlig på forhånd.