Kunstige planter

Kunstige planter til kontorer og offentlige miljøer

Kunstige planter av høy kvalitet for innredning av kontorer, konferanserom, hotell eller i de private hjem. Våre kunstige plantene er naturtro og krever minimalt med stell og pleie. For øvrig er kunstige planter et godt alternativ hvis man sliter med allergiproblemer. Grønne planter på kontoret skaper et lunt og hyggelig arbeidsmiljø og blir en del av interiøret på ditt kontor. Våre kunstige planter er av høy kvalitet beregnet på offentlige miljøer. 

God økonomi med kunstige planter

Kunstige planter er også et bra økonomisk alternativ i forhold til å gå til innkjøp av levende planter og levende planter krever det et større vedlikehold hvor man ofte må benytte serviceavtale for vedlikehold og utskifting av planter. Ved innkjøp av kunstige naturtro planter elimineres denne kostnaden.

Plantekasser - dekorasjoner

Sammen med våre plantekrukker og de mer trendy stålfat kan man enkelt lage grønne oaser hvor plantene kombineres som romdeler. Kombiner gjerne våre plantekasser og stålfat med hverandre for å tilpasse til ditt miljø og innredning. Her kan man fint blande ulike størrelser av plantekasser, nyanser og former. Man skaper enkelt en dynamisk og moderne grønn oase ved bruk av våre kunstige planter

Bygg grønne miljøer

Kombiner og legg til flere og ulike grønne kunstige planter for å møblere i et kontorlandskap. Naturelement skaper et hjemmekoselig og trivelig arbeidsmiljø og våre større kunstige planter fungerer fint som en separat detalj i innredningen eller da som en umerket romdeler. Våre kunstige planter passer perfekt ved siden av skrivebordet like godt som i en egen grønn oase.

Hjelp med interiøret

Dersom du ønsker hjelp til å finne riktige kombinasjoner av kunstige planter til ditt bruk hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss på chat eller send oss en e-post. Kjellmann.no