Oppslagstavler

Air Cork Oppslagstavle
Så lavt som 2 119,-
Magnetisk Glasstavle Lintex Mood Fabric Wall
Så lavt som 13 265,-
Veggmodul Lintex Bloc Tekstil
Så lavt som 2 926,-
Veggmodul Lintex Bloc Kork
Regular Price 5 309,- Spesialpris 4 511,-
Oppslagstavle Lintex Bulletin Air
Så lavt som 1 999,-
Oppslagstavle Tekstil, Foldet Kant
Så lavt som 2 803,-
Oppslagstavle Lintex Bulletin Standard
Så lavt som 1 081,-
Korktavle Standard
Så lavt som 341,-

Whiteboard - skrivetavler - glasstavler

Whiteboardtavler - skrivetavler - glasstavler i tidløst og moderne design. Alt fra enkle skrivetavler whiteboard til glasstavler i mange ulike design, utførelser og størrelser. Selv om vi leverer i en tid med elektroniske produkter, har fortsatt alle konferanserom behov for en skrivetavle man kan skrive eller illustrere det man skal formidle på en enkel måte.

Tidligere  var det whiteboardtavler i alle møterom og kursrom. Nå leveres det mer og mer glasstavler som er en moderne skrivetavle med magnetfunksjon. Disse skrivetavlene leveres nå i mange tidsriktige farger som er med på å skape et trivelig og godt arbeidsmiljø. 

Selv om vi ofte nå benytter tekniske løsninger og intereaktive presentasjonsløsninger i møterom er det alltid behov for å formidel ord, uttrykk på en skrivetavle.  En skrivetavle for møterom kan være en glasstavle, whiteboartavle, flippover eller en kombinasjon av disse. Skrivetavlene kan være veggmontert eller mobile på hjul. Mobile skrivetavler og vendbare skrivetavler er også i mange tilfeller svært hensiktsmessig å benytte hvor man kombinerer skrivetavler i flere møterom.