Skrivebord elektrisk hev- og senk

Kjellmann leverer et stort sortiment av skrivebord for kontor og kontorlandskap – i ulike utførelser. Du kan velge mellom skrivebord med elektrisk hev/senk, skrivebord med manuell hev/senk, skrivebord med fast understell og bordplate, samt et eget utvalg av avlastningsbord.

Skrivebord skreddersydd for behov og effektivitet

Kjellmann leverer skrivebord og avlastningsbord i ulike utførelser og typer. Du kan skreddersy ditt eget skrivebord online, ved å velge mellom modeller, bordplater, understell og former. Enten det er til jobb eller hjemme, så er skrivebord og skrivepulter viktige verktøy for effektivitet.

God ergonomi

Skrivebord med gode ergonomiske løsninger skaper trivsel og reduserer sykefravær på arbeidsplassen – og sikrer lønnsomhet for bedriften. Skrivebord med variasjonsmuligheter sikrer en sunn og god arbeidsdag. Du kan velge mellom følgende arbeids- og skrivebord:

  • Skrivebord, elektrisk hev/senk
  • Skrivebord, manuell hev/senk
  • Skrivebord, fast understell med bordplate

Elektrisk hev/senk

En fleksibel og aktiv arbeidsdag ved et skrivebord krever variasjon, ikke bare er det ergonomisk - men også sunt. Kjellmann tilbyr et bredt spekter av elektriske justerbare hev/senk skrivebord med ulike utførelser og former på bordplate. Velg skrivebord med type bordplate og understell etter ønske. Med elektrisk hev/senk skrivebord er du sikker på at alle får en god arbeidsplass, høy eller lav - hev og senk deg opp og ned i høyden.

Manuell hev/senk og avlastningsbord

Kjellmann har stort utvalg av skrivebord og avlastningsbord i ulike utførelser på bordplater, understell og former. Skreddersy ditt eget skrivebord online. Enten det er til jobb eller hjemme, så er skrivebord og skrivepulter det viktigste man trenger på et moderne kontor.

Ønsker du tips og råd vedrørende skrivebord og hjelp med innredning av kontorer? Se her.

Se vårt store utvalg av kontormøbler her.