Skrivebord

Tilsatsbord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Lys Grå
6%
Regular Price 1 194,- Fra 1 119,-
Tilsatsbord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Hvit
6%
Regular Price 1 194,- Fra 1 119,-
Tilsatsbord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Bøk
6%
Regular Price 1 194,- Fra 1 119,-
Tilsatsbord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Bjerk
6%
Regular Price 1 194,- Fra 1 119,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Antrasitt, Stor B...
15%
Regular Price 2 668,- Fra 2 280,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Sort, Stor Bordplate
15%
Regular Price 2 668,- Fra 2 280,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Lys Grå, Stor Bor...
13%
Regular Price 2 256,- Fra 1 971,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Hvit, Stor Bordplate
13%
Regular Price 2 256,- Fra 1 971,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Bøk, Stor Bordplate
13%
Regular Price 2 256,- Fra 1 971,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Magebue, Bjerk, Stor Bordp...
13%
Regular Price 2 256,- Fra 1 971,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Rektangulær, Antrasitt, St...
12%
Regular Price 2 140,- Fra 1 885,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Rektangulær, Lys Grå, Stor...
11%
Regular Price 1 959,- Fra 1 749,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Rektangulær, Hvit, Stor Bo...
11%
Regular Price 1 959,- Fra 1 749,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Rektangulær, Bøk, Stor Bor...
11%
Regular Price 1 959,- Fra 1 749,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Rektangulær, Bjerk, Stor B...
8%
Regular Price 1 959,- Fra 1 808,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Kombihjørne, Eik
14%
Regular Price 3 063,- Fra 2 633,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Kombihjørne, Antrasitt
7%
Regular Price 3 063,- Fra 2 834,-
Skrivebord Med I-ben, Manuell Høydejustering, Kombihjørne, Sort
14%
Regular Price 3 063,- Fra 2 633,-

Skrivebord når man skal jobbe hjemmefra eller som innredning til din kontorarbeidsplass. Funksjonelle møbler, høy kvalitet og moderne design.

Kjellmann leverer alle typer skrivebord har har et stort utvalg å velge blant. I vår nettbutikk for interiør og møbler legger vi ut stadig nye modeller og er det utførelser eller design man ikke finner er det bare å spørre oss. Det finnes et stort utvalg av skrivebord med forskjellige materialer hvor det tidligere ble brukt utelukkende finér, men med krav om mer miljøvennlige møbelproduksjon leverer vi i dag overflater som direktelaminat, høytrykkslaminat og linoleum toppflate.

Av overflater kan det velges i mange farger som de tradisjonelle bøk, bjerk, hvit, grå og sort. Når man velger mørke farger som mørk grå, antrasitt eller sort Ønsker man unike møbler produserer vi også skrivebord i alle tenkbare valg. Spesialproduksjon og kundetilpassede produkter er ofte noe vi tilbyr i samarbeid med kunde og interiørarkitekt.

Bordunderstell har omtrent like mange valg som  selve bordplaten. De mest solgte enhetene er de tradisjonelle hev/senk skrivebordene hvor standard er miljøvennlig produksjon i pulverlakkert stål / aluminium utførelse sølv, hvit og sort. Form og design i et stort utvalg. Likeså er varme trefarger ofte brukt for innredning av hjemmekontor, hvor funksjon for kombinasjonen stå/sitte hevebord er da heller ikke like aktuell.

Skrivebord med skuffer slik man gjerne brukte tidligere har gjerne endret seg til mindre funksjonelle skrivebord hvor fleksibilitet er mer ivaretatt og det er gjerne snart bare et møbel som benyttes på et hjemmekontor når man betaler regninger.

På vår nettside for møbler og interiør har vi et bredt utvalg av kvalitetsmøbler. Kvalitet og service er viktig og vi leverer møbler fra store internasjonale produsenter til mindre nasjonale produksjonsenheter hvor alle har høy krav til presisjon og kvalitet.

Det å innrede lokaler med kontormøbler gjelder i dag mer enn noen gang å kunne utnytte plassen man har til rådighet og vår prosjektavdelingen er eksperter til å hjelpe til med innredning av kontorlokaler.  I dag er det ikke lenger noen som velger noe annet enn funksjonelle skrivebord som hev- og-senk sitte/ståbord når man har behov for å kunne variere under arbeidet som også er svært avgjørende når man i dag ofte innreder som det man kaller for "free seating" (flere benytter samme skrivebord).

Vi leverer også mange ulike hjørneskrivebord, og pulter med ulike størrelser og variasjoner.  Et papirløst samfunn har vi ennå ikke blitt, men vi har flere ulike smarte arbeidsbord med unike muligheter for oppbevaring både tiltalende skap, skuffer og hyller som gjør det enklere å holde små arbeidsflater ryddig og pent.

Tilleggsutstyr til kontorarbeidsplassen er også viktig for å få en funksjonell ergonomisk dataarbeidsplass.  Det moderne kontor har blitt mindre og det krever at det er smart å integrere monitorarmer, lyddempende skillevegger, kabeloppheng, kontakt, ladestasjoner og tilbehør.  En som bruker sin arbeidsstasjon for gaming har gjerne andre krav enn de som er ute etter en enkel arbeidsbenk som skal benyttes som et pc-bord eller den tradisjonelle nostalgiske arbeidspulten.

Så til slutt er det også avgjørende å velge en riktig god ergonomisk kontorstol som er tilpasset dine arbeidsrutiner.