Oppbevaringsskap og bokhyller

Skuffeinnsats For Oppbevaring Business 2.0
Så lavt som 1 350,-
Bokhylle Business 2.0, 3 Permhøyder, 1176x800x400 mm
Så lavt som 1 174,-
Bokhylle Business 2.0, 4 Permhøyder, 1560x800x400 mm
Så lavt som 1 699,-
Bokhylle Business 2.0, 5 Permhøyder, 1944x800x400 mm
Så lavt som 1 734,-

Oppbevaringsmøbler er i dag gjerne mindre enheter for det moderne kontor.

Oppbevaring på kontorarbeidsplassen

Oppbevaringsmøbler for kontor er fremdeles viktig for de fleste kontorer. Effektiv oppbevaring er et system som lar deg arkivere og gjennfinne papirer når du har behov for det. På den moderne kontorarbeidsplass har man ikke samme behov for oppbevaring som tidligere da elektronisk lagring og fildelingsysemer samt det å arbeide i "skyen" har blitt en del av arbeidsmetodikken.

Likevel er det gjerne behov for personlig oppbevaring som et lite skyvedørskap eller kanskje en uttrekksreoler / towerreol som også er en genial romdeler i et kontorlandskap. Vi i Kjellmann har alle mulige løsninger på ditt oppbevaringsbehov og viser her i vår nettbutikk noen av våre mest vanlige kombinasjoner.

Bokhyller

Bokhyller er åpne moduler uten dører. Standardmoduler leveres i bredde 800mm. og i 5 ulike høyder. Bokhyllene kan stå som en frittstående enhet med bunnplate, eller man kan som tilvalg få de levert med ulike type bensett eller sokkel. For kjøp av frittstående bokhyller anbefaler vi at de over 3 permhøyder festes i vegg med et par vinkelbraketter på toppen. Det er ikke like vanlig at man klatrer i en bokylle på arbeidsplassen, men våre bokhyller er også like velegnet til å brukes i de private hjem. Hos Kjellmann får du alle bokhyller levert ferdig montert. 

Skyvedørskap

Skyvedørskap er også bygd opp av moduler, i bredder 800, 1200 og 1600mm. og i 2 ulike høyder, 2 og 3 permhøyder. Skiyvedørsskap leveres med de samme oppsjoner på bensett som bokhyller. Skyvedørskap er i dag de mest brukte skap som benyttes som oppevaringsmøbler og det har sin årsak i at god arealutnytttelse er viktig når man skal innrede moderne kontorlokaler i dag. Her får man ingen dører som krever plass når man skal åpne skapet,  men dører som glir lett i skinner. Skyedørskap leveres standard med sylinderlås og 1 nøkkel. Kan også som tillegg leveres med kodelås. 

Kontorskap 

Kontorskap har de samme modulvalg som bokhyller, men her leveres det med dører i hele eller deler av skapet. Dørene kan leveres med eller uten sylinderlås eller kodelås. Kjellmann leverer skapene standard med en type håndtak, men vi har også mulgihet til å levere mange ulike håndtak eller grep. 

Uttrekkskap eller tower for arbeidsplass - åpent kontorlandskap 

Dette er en type oppbevarinsmøbel som har blit tatt mer og mer i bruk, spesiell egnet for åpne kontorlandskap. Uttrekkskap er veglegnet som et oppbevaringsmøbel i seg selv, men også genial som en romdeler mellom skrivebord. Passer også fint i kombinasjon med skjermvegger, frittstående skillevegger eller bordskjermer. 

Uttrekkskap plasseres direkte på gulv uten bruk av bensette eller sokkel. Leveres standard med sylinderlås. Her kan vi også som oppsjon levere med kodelås. 

Skuffeseksjoner til skrivebord 

Skuffeseksjonen er oppbevaringsmøble man ofte velger bort, da man kan få de samme funksjoner i et skap eller bokhylle. Kjellmann tilbyr skuffeseksjoner med hjul og de leveres med 3 eller 4-skuffer. 

Kjellmann sitt utvalg av oppbevaringsmøbler for kontorarbeidsplassen er stort og man finner i nettbutikken for møbler kun et utvalg av hva som tilbys. Ulike utførelser og tilpasninger kan også leveres.