Sammenleggbare bord

Sammenleggbart bord av høy kvalitet. Stort utvalg!

Sammenleggbare bord i mange ulike utførelser med hovedvekt av produkter beregnet på hard bruk til offentlige miljøer. Seminarbord og konferansebord som krever raske ommøbleringer er ofte et sammenleggbart bord å foretrekke. Spesielle bruksområder kan være til event, messer, hoteller og ordinære konferansesaler og konferanserom. Våre fleksible bord har mange bruksområder.

Det leveres bord i forskjellige design, kvaliteter og priser, men vi har våre volumselgere av sammenleggbare bord til gode lave priser. Disse er beregnet for å bli håndtert og tåler veldig mye. Gjentatte møblering av ulike bordoppsette skal gjerne foregå i et stort tempo og da er det viktig av bordene fungerer for det de er beregnet for.

Kjellmann har sammenleggbare bord for bruk utendørs som innendørs og barbord, eksamensbord, partybord, seminarbord, kantinebord, som alle har den fleksibiliteten et klappbord skal ha. Bordunderstell som benyttes er gjerne i krom eller stål som er pulverlakkert. Et sammenleggbart bord med ben i tre finnes også i vårt utvalg les mer om vårt utvalg.

Av overflater og finish på bordplater kan vi levere i en rekke ulike bordplatealternativer. Farger på bordplate i trefarger som bøk, bjerk og eik. Selvsagt så er vi også en leverandør av sammenleggbare bord utvalgte farger og laminater som grå, hvit, sort, grønn, etc. både i direktelaminat og høytrykkslaminat bordplate. Spesialfarger leveres også og vi er også en leverandør av sammenleggbare bord i alle farger en laminatoversikt kan gi.

Som leverandør av klappbare bord med sammenleggbart bord til kontorer og bedrifter krever det at vi leverer kvalitetsprodukter beregnet for offentlig bruk. Våre bord tåler å bli brukt, men det skal samtidig være bord som også ikke skal være for tunge å løfte. Selve håndteringen av går greit så lenge man klapper opp bordunderstellet riktig.

Et sammenleggbart bord leveres i mange ulike størrelser. Det mest solgte bordet er vårt seminarbord og det er dette i lengde 120 cm. som leveres i ulike dybder på 45, 50 eller 60 cm. I små konferansesaler krever plassbesparende møblering og man velger da de minste bordene. Så lange man får lagt fra seg en notisblokk eller en liten laptop er de smaleste klappbordene godkjent for bruk.

De kan også være at det kan være behov for å innrede med et større sammenleggbart bord. Da har vi de største bordene opp til minst en lengde på 200 cm. Bord av denne størrelsen er mer vanskelig å håndtere, men er likevel fleksible når man skal ha mulighet til å gjøre møblering endring av lokalet innimellom. Det kan da også være å foretrekke en bordvogn. Både et lite og stort sammenleggbart bord kan ha nytte av å fraktes i en bordvogn. Bordene blir som stablebord i bordtrallen.

På kjellmann.no finner du et stort utvalg av bord som er sammenleggbart. Enkelt å bestille møbler på nett, men trenger du hjelp har vi også vår prosjektavdeling og kundesupport og ta gjerne kontakt med oss på chat, e-post eller telefon for spørsmål du måtte ha. Kjellmann har stort utvalg, rask levering og gode priser.