Klappstoler

Buffalo Klappstol Sort Skai
Så lavt som 369,- Så lavt som 221,-
Ark Klappstol
Så lavt som 436,-
Bankettrekk For Klappstol
Regular Price 281,- Spesialpris 236,-
Smart Klappstol
Så lavt som 281,-

Gode og funksjonelle klappstoler til møterom av høy kvalitet - rask levering

Vårt utvalg av klappstoler for alle formål.  Alle våre klappstoler ligger på sentrallager i Norden for rask levering. Klappstoler i alle prisklasser både til bruk i konferansesaler, møterom, konferanserom og festsaler. Våre fineste klappstoler kan også fint benyttes som ekstrastoler for restaurant og kafe. Våre klappstoler er alle beregnet til det profesjojnelle markedet men kan like gjerne selvsagt benyttes som ekstrastol i det private hjem. Kvaliteten på våre klappstoler er høy og det skal være kvalitet når du velger et produkt fra kjellmann. Kvalitet skall være ivaretatt uansett pris på produktet.  Her tilbyr vi klappstoler til alle formål,  konferansestoler, spisestoler, besøksstoler, kantinestoler, krikestoler, kongresstoler, seminarstoler, hotellstoler, cafèstoler, restaurantstoler, mange muligheter.  Se vårt store utvalg av stoler av høy kvalitet til gode priser. Vi fører kjente merkevarer og benytter oss av produsenter som stiller strenge krav til miljø i sin  produksjon.

Klappstoler

Vi tilbyr våre klappstoler i et begrenset farge og designutvalg  Dette for at vi handler inn store partier i dette sortimentet som gjør at vi kan holde lave priser på hele vårt utvalg av klappstoler. 

Bruksområder for klappstoler

Våre klappstoler er beregnet for offentlig bruk, solide produkter med lang levetid. Klappstolene blir ofte benyttet til flerbruksrom som ved raske og enkle grep skal endres til ulike oppsetninger. De benyttes også ofte i konferanserom, møtesaler eller som ekstrastol i forsamlingssaler, stoler i kirkerom og  som stol i restaurant / kantine.