Kontakt oss

Kjellmann.no (juridisk Kjellmann Office AS) er en butikk som selger kontormøbler til alle som vil handle. Kjellmann Office ble stiftet Juli 1997 og vil i 2017 feire 20-års jubileum. Kjellmann har ingen avdelinger, men har sitt kontor på Lahaugmoen Næringspark som ligger strategisk til mellom Oslo og Gardermoen.


I dag fremstår Kjellmann som en kunnskapsbedrift som ikke bare er et sted man får kjøpt kontormøbler, men som også gir deg kjøpshjelp og support med høyt kvalifiserte medarbeidere. Konseptet 'kontormøbler på nett' er noe som blir ytterligere styrket i 2016. Finner du ikke det du leter etter, ber vi om at du tar kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne for å finne riktig løsning for deg. Vi jobber hver dag med å legge ut flere av våre produkter. Kjellmann har i alle år vært gode på møbler for det profesjonelle markedet, eller da contract-markedet og har de produktene som er egnet for dette. Selv om dette i utgangspunktet da er en nettbutikk for handel av kontormøbler, har vi samme gode service og bestreber oss stadig for å presse leveranstidene ned på et minimum. Nå er det ikke alle produkter som vil ligge på lager til envher tid, men alt er "kortreist" og vi baserer oss på eget lager, importlager og produsenter som produserer raskt etter fortløpende ordrer/bestillinger.


Vårt salgsteam

Vår andre salgskanal har også blitt ytterligere spisset og vi har et unikt konsept for deg som ønsker det beste på ditt kontor. Kjellmann har en liten, men svært så effektiv stab av medarbeidere som gjerne deler av sin kunnskap for at du skal få det beste ut i fra dine ønsker og behov for å få det beste på kontoret til en fornuftig pris og en kvalitet som gjør at du har glede av kontorinnredning over flere tiår.


Oslo og akershus-omegn

Kjellmann har ingen avdelinger, men har sitt kontor på Lahaugmoen Næringspark som lilgger strategisk til mellom Oslo og Akershus, men er noe mer enn en leverandør av kontormøbler i Oslo-regionen.  Dersom du som kunde ønsker hjelp til å uforme din arbeidsplass, eller gå igjennom ditt møblerinsbehov gjør også gjerne det. Nå kan vi til kunder innenfor en viss avstand til Oslo ta en behovsgjennomgang på din arbeidsplass.  Er det et ønske kan vi da også produsere et skisseforslag, også i 3D visualisering for at du skal kunne få en best mulig virkelighetsoppfatning av hvordan kontormøblene vil passe inn i lokalene. Våre skisser baserer seg da også gjerne på et fargeforslag, situasjonsplan og detaljer som er viktig for dine beslutninger for valg av løsning og leverandør til deg og din bedrift.


Lager og montasje

Vi benytter eksternt lagerhold, transport, logistikk og montasje. Vi kan montere dine kontormøbler hvis du befinner deg i Oslo og Akershus-omegn. Vi kan også montere andre deler av landet, men ta kontakt for ytterligere informasjon. Ønsker du montering, så skriv en kommentar i kommentarfelt når du bestiller, så gir vi en pris på dette om det er mulig.

* Obligatoriske felt

Om selskapet
Kjellmann Office AS

Åpningstider

08.00 - 16.00

Organisasjonsnr.

NO978684556MVA

Telefon

64 83 15 40

Postadresse

Postboks 12
2026 Skjetten
Norge

Besøksadresse

Lahaugmoen Næringspark
Kaptein Koss Vei 8
2013 Skjetten
Norge

Bankkonto

Vennligst oppgi KIDreferanse ved betaling
64020527763

IBAN

NO1764010645636

Swift

NDEANOKK

Tommy Kjellmann

Tommy Kjellmann

Adm. dir.
(+47) 92 83 42 01
tommy@kjellmann.no

Sondre Kjellmann

Sondre Kjellmann

E-commerce Manager
(+47) 94 89 98 38
sondre@kjellmann.no

Bjørn 'Budde' Lillebekk

Bjørn 'Budde' Lillebekk

Salgsleder
(+47) 48 11 87 58
budde@kjellmann.no

Julie Modin

Salgskonsulent
(+47) 90 94 16 52
julie@kjellmann.no

Roy Arne Fevik

Roy Arne Fevik

Serviceleder
(+47) 90 75 15 13
roy.arne@kjellmann.no

Lager og logistikk

Vi har lager og logistikkløsninger hos Totalreform.

Adresse:Per Kroghs Vei 4, Port E
1065 OSLO
Betjent lager:07.00 - 15.00

Frode Helmersen

Frode Helmersen

Lager og logistikkansvarlig
(+47) 90 98 35 45
frode@totalreform.no