Tepper

Muuto Teppe, Varjo Rug
Så lavt som 5 930,-
Muuto Teppe, Ply Rug
Så lavt som 1 963,-
Muuto Teppe, Pebble
Så lavt som 10 123,-
Fogia Teppe, Ribbon
Så lavt som 13 525,-
HAY Teppe, Shaggy Rug
Så lavt som 2 349,-
HAY Teppe, Pinocchio
Så lavt som 2 486,-
HAY Teppe, Peas
Så lavt som 1 656,-
HAY Teppe, Raw Rug No. 2
Så lavt som 1 936,-
HAY Teppe, Moiré Kelim
Så lavt som 2 575,-
HAY Teppe, Colour Carpet
Så lavt som 7 138,-

Tepper av høy kvalitet fra kjente produsenter 

Designtepper fra av god kvalitet fra kjente produsenter som Fogia, Hay, Muuto, Menu etc. Tepper som er beregnet for offentlig bruk, men passer like godt inn i alle private hjem eller som en del av interiøret sammen med kontormøblene.

Kjellmann leverer alt til interiør og hjem alt fra det store teppet til de små interiørdetaljer. Produktene vil du kunne finne i vår møbelbutikk på nett, men da vi har et så stort utvalg av ulike design og produkter kan det være at vi ikke har rukket å lage produktside for nettopp det produktet du leter. Ta kontakt med oss på chat, telefon eller e-post dersom hvis du ikke finner det du leter etter.

Hos oss vil du ikke finne såkalte billige tepper, men designtepper i moderne design. Retrodesign er også noe vi har i sortimentet for møbler og interiør. Kjellmann har tepper i mange ulike størrelser og utførelser. Både runde, rektangulære, små og store. Foruten at et teppe gir en lun og behagelig atmosfære er et teppevalg også med på å gi rommet en betydelig lyddempende effekt.

Gode gulvtepper av høy klasse og design er en god investering.