Spisestuestoler

Hay Stol, Hee Dining Chair
Så lavt som 1 693,-
HAY Stol, About A Chair 13
Så lavt som 3 531,-
HAY Stol, J42
Så lavt som 2 938,-
HAY Stol, J41
Så lavt som 2 400,-
HAY Stol, J77
Så lavt som 1 469,-
HAY Stol, J110
Så lavt som 2 338,-
HAY Stol, J104
Så lavt som 1 806,-
Muuto Stol, Cover Chair
Så lavt som 3 638,-
Muuto Stol, Oslo Side Chair
Så lavt som 6 031,-
HAY Stol About A Chair, AAC 26 Polstret front
Så lavt som 3 131,-
HAY Stol, Soft Edge 12 Polstret
Så lavt som 3 905,-
HAY Stol, Soft Edge 10 Polstret
Så lavt som 2 996,-
HAY Stol, Soft Edge P10 Polstret
Så lavt som 2 213,-
HAY Stol, Soft Edge P10
Så lavt som 1 304,-
HAY Stol, Soft Edge 10
Så lavt som 2 061,-
HAY Stol, Soft Edge 12, Farge: Mattlakkert Eik
Regular Price 3 329,- Spesialpris 2 686,-
HAY Stol, Soft Edge 12
Så lavt som 2 686,-
Muuto Stol, Loft Chair
Så lavt som 2 711,-
Muuto Stol, Visu Chair, Understell: Tre
Så lavt som 2 699,-
Muuto Stol, Workshop Chair
Så lavt som 2 808,-
Muuto Stol, Nerd Chair
Så lavt som 3 086,-
Hay Stol, About A Chair - AAC 25
Så lavt som 5 086,-
Hay Stol, About A Chair - AAC 23, Helpolstret
Så lavt som 3 498,-

Spisestuestoler, design og kvalitet med god sittekomfort!

Stoler av høy kvalitet for restauranten, middagsbordet eller andre mat assosierte sosiale soner. Kjellmann leverer et stort utvalg av sittemøbler i mange forskjellige farger og design, og i hovedsak møbler fra kjente og mindre kjente men anerkjente designere og møbelprodusenter.

Hos Kjellmann finner du din perfekte spisestuestol til private hjem eller til offentlig bruk. Samme stol kan også gjerne benyttes som restaurantstol, kantinestol, kafestol, konferansestol, møtestol eller bare som en stol i et miljø hvor den naturlig passer inn.

Kvalitet er en viktig faktor når man skal kjøpe stoler. Et sittemøbel skal tåle tung belastning over flere år og det samme gjelder om stolen er i tre eller plast og / eller med ulike tekstilvalg som faste eller løse sitteputer. De som ønsker mer eksklusive design velger gjerne hud på stolene. Det gir et designløft, men hud kan være noe mer "klamt" å sitte på over tid. Likevel er natur hud et slitesterkt materiale og det blir bare bedre med årene.

Alle tilbydere av møbler vil si at de har produkter av god kvalitet. Hva innebærer god kvalitet? Her er det mange faktorer som spiller inn. Vi anbefaler at ved valg av spisestuestol bør man vektlegge ulike kriterier som vil være avgjørende for produktets kvalitet og levetid. Hvor seriøs er din potensiale møbelleverandør vises gjerne som hvor lenge selskapet har eksistert, etablert organisasjon, logistikkfunksjoner, behandling av evt. reklamasjoner. Tilgang til kunnskap og hvordan man yter kundeservice er viktige momenter. Hvem kjøper du møbler av?

En seriøs leverandør leverer også produkter av god kvalitet. Selve produktet produseres av en produsent som kan vise til produktdokumentasjoner både i forhold til kvalitet og miljø. I forhold til bærekraft og ikke minst levetidssyklus er dette avgjørende punkter for kvalitet. Alle vil velge spisestuestoler av høy kvalitet, men det er ikke enkelt å vite hva man skal velge når utvalget er så enormt.

Mange spisestuestoler leveres som kopier av såkalte originale stolmodeller. Et kopiprodukt er ikke synonymt med dårlig kvalitet, men det er gjerne en sammenheng. En original spisestuestol har et nyskapende design fra en møbeldesigner som har en helhetlig tanke bak hver eneste detalj på stolen. Det går på linjevalg, utførelse, innfestinger, egenskaper hvor mange små detaljer er ivaretatt. Du som bruker av stolen tenker sjelden på alle disse mikroskopiske detaljene, men de er alle med på å danne helheten for produktet som bidrar til at spisestolen får det man kaller for bærekraftig design.

Hos Kjellmann kan du handle spisestuestoler med vekt på design og kvalitet fra kjente produsenter fra norske Flokk, Fora Form, Vad og Varier til svenske Fogia til danske designmøbler som HAY, Menu, Muuto. Danske designmøbler er i vinden som aldri før. Dette er ikke lenger produkter bare for det nordiske markedet, men kjennetegnes ved at man har et globalt perspektiv og man vil finne disse stolene med sitt nordisk design spredt over hele verden.

Kjellmann leverer utelukkende møbler for det norske markedet og da er det naturlig at man også har størst volum og satsing på nordisk møbelproduksjon. Likevel leverer vi også spisestuestoler fra store europeiske møbelprodusenter med spesielt vekt å italiensk møbeldesign. Kjellmann har et stort utvalg av spisestuestoler og finner man ikke sin favoritt stol i interiør nettbutikk ta kontakt med oss på chat, telefon eller epost så hjelper i deg med å finne frem til din favorittstol.

Det er en ære å levere spisestuestoler fra gode produsenter som vet hva god kvalitet betyr. Mange av stolmodellene er såkalte multistoler som har et utgangspunkt for sitt design i tre eller plast med mange ulike tilvalg slik at produktet kan bygges opp fra en enkel standard til noe som med sin polstring og eventuelle ekstra puter blir en helt annen stol enn den tradisjonelle spisestuestolen man opprinnelig tenkte på.