Stoler

Handle etter
Muuto Stol, Oslo Side Chair
Så lavt som 6 031,-

Stort utvalg av designstoler - stoler for kontor og hjem.

Alle har behov for en stol av og kjellmann.no tilbyr et stort utvalg av sittemøbler med høy kvalitet. Vi tilbyr møteromstoler, kjøkkenstoler, spisestuestoler, konferansestoler, auditoriestoler, loungestoler, kontorstoler, og det finnes ingen begrensninger på et det stor mangfoldet av stoler for bruk på kontorarbeidsplassen eller i ditt private hjem.

I de ulike kategoriene finnes stablestoler, ulike høyder på rygg, vippestoler, ergonomistoler, gyngestoler, designstoler, bankettstoler, kinostoler, etc. Hos kjellmann.no kan du handle møbler av høy kvalitet i ro og fred. Stolene vi selger er beregnet for hard bruk og leveres i en mange ulike farger og utførelser.

Når du skal kjøpe stolene til ditt kontor eller private hjem har man forventninger til i forhold til design og sittekomfort. Ingen ønsker å handle inn møbler av dårlig kvalitet, men å skille de ulike variasjonene fra hverandre er ikke enkelt. Dansk design har igjen blitt utrolig populært og vi leverer stadig mer av stolene fra de danske designmøbel produsentene Hay og Muuto.

Her får man mulighet til å handle originale designprodukter til gode priser. Dette er ekte varer med egne designer bak hvert produkt.

Møbeltrendene går i ulike sykluser og mange synes de anvendelig skålformede stolene og ikke minst trestolene i eik er å foretrekke. Disse leveres i mange ulike høyder og bredder og det er enkelt å finne sin favoritt til konferanserommet eller spisestuen. Stolene i eik eller i malt eik kan også leveres med sittepute for ekstra god komfort. Det samme kan plaststolene som også leveres i et stort utvalg av farger.

En sittepute eller ryggpute i tekstil bidrar til økt sittekomfort og er spesielt tilpasset de enkelte stolmodellene. Ingen skal kunne sitte vondt i våre stole og tak kontakt med oss på telefon, chat eller e-post så bistår vi deg også gjerne for spørsmål.

Kjellman er din kvalitetsleverandør av interiør og møbler på nett.