Barstoler

HAY Stol, Soft Edge 32, Sittehøyde: 75 cm
Så lavt som 2 400,-
HAY Stol, Soft Edge 30 Bar Stol, Sittehøyde: 65 cm
Så lavt som 1 439,-
HAY Stol, Soft Edge 30 Bar Stol, Sittehøyde: 75 cm
Så lavt som 1 439,-
HAY Stol, Cornet Bar Stool, Sittehøyde: 75 cm
Så lavt som 2 006,-
HAY Stol, Cornet Bar Stool, Sittehøyde: 65 cm
Så lavt som 1 874,-
HAY Barstol, Hee Bar Stool High, Farge: White
Regular Price 1 880,- Spesialpris 1 504,-
HAY Barstol, Hee Bar Stool High, Farge: Black
Regular Price 1 880,- Spesialpris 1 504,-
HAY Barstol, Hee Bar Stool High
Så lavt som 1 504,-
HAY Stol, Palissade Bar Stool
Så lavt som 2 350,-
HAY Stol, Revolver Stool, Barstol, High, Farge: Sky Grey
Regular Price 2 180,- Spesialpris 1 744,-
HAY Stol, Revolver Stool, Barstol, High, Farge: Black
Regular Price 2 180,- Spesialpris 1 744,-
HAY Stol, Revolver Stool, Barstol, High
Så lavt som 1 744,-
Stol HAY, Revolver Bar Stool, Low, Farge: Sky Grey
Regular Price 2 030,- Spesialpris 1 624,-
Stol HAY, Revolver Bar Stool, Low, Farge: Black
Regular Price 2 030,- Spesialpris 1 624,-
HAY Stol, Revolver Stool, Barstol, Low
Så lavt som 1 624,-
HAY Stol About A Stool, Barstol AAS 38, Sittehøyde: 75 cm, Farge: Black,...
Regular Price 2 179,- Spesialpris 1 743,-
HAY Stol About A Stool, Barstol AAS 38, Sittehøyde: 65 cm, Farge: Black,...
Regular Price 2 179,- Spesialpris 1 743,-

Barstoler for kontor og hjem av høy kvalitet.

Kjellmann har et stort utvalg av barstoler. Designmøbler på kontoret er noe man også tenker på når man skal foreta innredning av uformelle sosiale soner hvor man ofte innreder med barbord og tilhørende høye stoler. Barstolen passer til så mange ulike oppsett av sitteløsninger i det offentlig og private rom.

På kjellmann.no finner du ikke bare hvite barstoler.

Vi tilbyr mange variasjoner og vi leverer barkrakker fra kjente møbelprodusenter. Stolene leveres i utgangspunktet to ulike høyder. Høydene vil variere noe men i hovedsak benyttes sittehøyde 65 cm. til benkehøyde 90 cm. Barstolene med sittehøyde ca. 75 cm. benyttes til barbord som har en høyde på 105-110 cm.

Vi som har levert stoler til bedriftsmarkedet og offentlige kunder vet at kvalitet er viktig og legger oss på en linje hvor vi utelukkende tilbyr stolene fra kjente produsenter av de høye stolene fra Hay, Muuto, Flokk, etc. Designmøbler er også det samme som kvalitet og bærekraft.

Vi tilbyr stilrene stoler som også passer som høye barstoler til din kjøkkenøy eller kjøkkenbenk. Uformelle frokostmøter over kjøkkenbenken kan være en god start å starte dagen med. Barkrakker med plastsete gir gjerne ikke den beste sittekomfort, men ved å gå til innkjøp av stolene med skålformet sete får man langt bedre sitteopplevelse som de fleste føler seg komfortable i.

I dag er også treverk og gjerne eik svært populært. Det gir noe mer tyngde og tre er mer evigvarende og passer gjerne inn hvor også man tar hensyn til øvrig inventar eller om man bare ønsker en barkrakk med unike tredetaljer. Farget tre eller beiset eik i ulike farger har også blitt mer populært. Generelt gir vi mange fargevalg og utførelser.

Tilsvarende som de skålformede eller de samme barstolene i plast kan man også få i tekstil, skai/kunstskinn eller hud og da får man straks et mer eksklusivt preg over barkrakken samt et produkt som gir en maksimal god komfort. Det leveres også ulike utførelser på ben. Her kan vi levere flere fargevalg av ulike understell i stål og tre.

Stilig design og nye farger gjør våre barstoler populære. I kombinasjon med at Kjellmann som er en norsk leverandør til det norske markedet har levert kvalitetsvarer i over 20 år vil vi stadig utvide vårt sortiment mot interiør i hjemmet på samme måte som vi leverer stadig mer barbord og stoler til våre bedriftskunder.

Hva er viktig når jeg skal kjøpe barstoler?

Mange klarer seg selv uten bruk av kjøpshjelp og man får i dag mange produkttips i sosiale medier og av andre kunders erfaringer samt tips og råd man får i ulike interiørblader. Dette gir et samlet inntrykk som gir en god inspirasjon for ditt valg av barstol. Vi i Kjellmann hjelper gjerne til med råd og vi kan kontaktes på e-post, telefon eller chat. Likevel handler det meste om hva som er viktig for ditt valg.

Som en seriøs norsk nettbutikk av møbler og interiør produkter er det en trygghet å gjøre en handel med en god leverandør av møbler som Kjellmann. Vi har en høy score på leveringspresisjon og kundeservice og vet hva som er viktig for deg som ønsker å kjøpe møblere av oss.

Nyttige tips for kjøp av barstol vil da være at du selv må bestemme deg for hva som passer deg best, eller da hvilken stil du ønsker. Som nevnt er også sittekomfort en faktor som er viktig i avgjørelsen. Skålformet plastsete gir en bedre sitte opplevelse enn rett sete. Plast er også lettere å rengjøre enn tekstil, men tekstil gir bedre komfort.

Ønsker man begge deler kan vi levere barstoler med hud sete eller barstoler med kunstskinn. De gir god sittekomfort og er lette å rengjøre, men får en høyere pris. Her kan vi også gi nyttige interiørtips, men de fleste har klare meninger om dette selv. Deretter blir det viktig å finne riktig høyde når man skal kjøpe barstoler.

Deretter vil det viktigste være å finne rett butikk å handle dine barstoler. Kjellmann er riktig valg for din handel av møbler og interiør. Barstolene fra Kjellmann har moderne design eller retrodesign og er av høy kvalitet og vi er en leverandør som også vil kunne være her i minst ytterligere 20 år dersom man senere skulle være så uheldig å oppleve skader og må håndtere reklamasjoner, eller gjøre flere gode interiørkjøp.