Interiør og møbler

Handle etter
HAY Sofa, Mags Soft 3-seter Kombinasjon 1 Lave Armlener, Skinn: Silk Lea...
Regular Price 59 408,- Spesialpris 53 466,-
HAY Sofa, Mags Soft 2.5-seter Kombinasjon 1 Lave Armlener, Skinn: Silk L...
Regular Price 62 098,- Spesialpris 55 888,-
Hay Takpendel Nelson Saucer Crisscross Bubble
Så lavt som 4 949,-
Hay Takpendel Nelson Pear Bubble Pendant
Så lavt som 5 499,-
Hay Takpendel New Nelson Saucer Bubble
Så lavt som 4 589,-
HAY Takpendel Nelson Cigar Bubble Pendant
Så lavt som 4 589,-
HAY Takpendel New Nelson Ball Bubble Pendant
Så lavt som 4 590,-
HAY Stol, Soft Edge 30 Bar Stol, Sittehøyde: 65 cm
Så lavt som 1 439,-
Fogia Teppe, Ribbon
Så lavt som 13 525,-
HAY Teppe, Pinocchio
Så lavt som 2 486,-
HAY Teppe, Peas
Så lavt som 1 656,-
HAY Teppe, Colour Carpet
Så lavt som 7 138,-
Muuto Stol, Cover Lounge
Så lavt som 7 231,-
Muuto Stol, Cover Chair
Så lavt som 3 638,-
Muuto Bord, Workshop Coffee Table
Så lavt som 4 813,-
Sofabord Hay, Rebar Sidebord, Soft Sort Pulverlakkert Stål, Marmor, 750x...
Regular Price 3 719,- Spesialpris 3 348,-
Sofabord Hay, Rebar Sidebord, Soft Sort Pulverlakkert Stål, Marmor Ø450x...
Regular Price 2 429,- Spesialpris 2 186,-
Sofabord Hay, Rebar Sidebord, Soft sort pulvererlakkert stål, Ø450xh.405 mm
Regular Price 1 719,- Spesialpris 1 549,-
Sofa Muuto Outline, 3-seter Chaise Lounge, Høyre
Så lavt som 36 499,-
Varier Peel Lenestol
Så lavt som 18 748,-
Varier Peel Lenestol Med Fotskammel
Så lavt som 23 195,-
Muuto Stol, Nerd Barstol, Sittehøyde: 65 cm
Så lavt som 3 999,-
Muuto Stol, Visu Lounge Skinn
Så lavt som 9 784,-

Interiør og Møbler av høy kvalitet fra kjente produsenter.

Vi tilbyr et stort utvalg utvalg av designmøbler til kontor og hjemmeinnredning.  Møbler online i vår nettbutikk hvor vi stadig utvider sortimentet av sittemøbler som loungestoler, spisestuestoler, sofaer, småbord, sofabord, og andre tilhørende interiørmøbler. Kjellmann tilbyr et stort utvalg av kontormøbler og interiørprodukter av høy kvalitet både nordisk design og et skandinavisk design og ikke minst norsk design.

Andersen & Voll er nåtidens designmakere av typiske designmøbler. Spesielt danske møblene fra Hay furniture og Muuto design. Her kan vi nevne de kjente merkevarene Outline, Oslo, Rest, Compose + mange flere. Kvalitetsmøbler har en høyere pris enn containervare og kopier av kjente møbeldesign.

Det er dessverre mange møbelforretninger som selger sine egne merker og står frem som en møbelprodusent uten å ha egenproduksjon. Her selger man sine designmøbler til lave priser. Ofte er det gjerne ikke kjent hvor produktets opphav egentlig kommer fra. Hvem har egentlig produsert sofaen og hva består materialene av er en av mange spørsmål .

Dette er ikke bærekraftig design, men bruk og kast. Bærekraftig design er alle fakta om møbeldesigneren, produsenten, og deklarasjoner i forhold til miljø og kvalitet kjente forhold.

Produsenten av møblene er da også miljøsertifisert i.h.t. ISO14001 og kvalitetssertifisert i.h.t. ISO 9001. Det er ensbetydende som god møbelkvalitet.

Når man velger sertifiserte møbler vet man også at kvaliteten gjør at verdien på møbelet ikke faller på tilsvarende måte som ved å kjøpe stoler, bord og sofagrupper fra useriøse produksjonsenheter. Interiørprodukter fra anerkjente produsenter har gjerne god annenhåndsverdi på bruktmarkedet og ikke minst er det et viktig poeng å tenke på gevinsten av produktets levetid.

Ved å gå til innkjøp av kvalitetsmøbler får man mye mer for pengene. Lengre levetid på spisestuen din gir en mye lavere pris totalt sett og ikke minst en meget god miljøgevinst. Miljøvennlige interiørprodukter vil være fremtidens vinnere. Istedet for kvantitet er kvalitet viktigere for fremtiden.

Heller færre enn verre så unngår vi bruk og kast. Det er vi enig i. Det er bedre å kjøpe en god stol istedet for 8 du ikke vet opphavet til. Det er viktig for den generelle bærekraft å gå til innkjøp av originale møbler.

Det er dessuten heller ikke lov å importere uoriginale kopier for bedrifter. Tollvesenet har beslaglagt mange partier og gir store bøter. Dette gjelder særlige kopier av danske designprodukter som 7 er stolen fra Arne Jacobsen, Wegner stolene og produkter fra ikoniske danske møbeldesignere.

Kjellmann tilbyr originale møbler fra kjente produsenter som Hay, Muuto, Flokk, Ire, Varier furniture med flere. Det tilkommer stadig nye produkter fra kjente møbelprodusenter og de man ikke finner i vår online møbelbutikk ber vi om at du må ta kontakt med oss på e-post, chat eller telefon fordi vårt utvalg er så mye større.

Les mer om vår kundeservice