Prisbelønnet sadelstol/balansestol som styrker rygg

  • Tren i arbeistiden
  • Få bedre holdning
  • Du får mindre vondt i ryggen
5 200,-
Kun tall!
Eks. mva. (Endre)

Forebygging og trening av rygg - Back App balansestol er en prisbelønnet ergonomisk stol

Balansering med Back App når du sitter er enkelt. Plasser føttene på fotplate og kjenn at balansemotoren er i gang. Balanseringen på Back App kan sammenlignes med når du sykler, rir, padler eller går en tur i skogen. Balanseringen skjer helt uten at man tenker over det. Sentrale kjernemuskler i ryggen brukes hyppig for å holde kroppen i balanse - og da er balansemotoren i gang.

Øk forbrenningen din med Back App

Flere fordeler med Back App er at man forbrenner mer kcal. En vitenskapelig studie som er gjort viser at når man sitter på Back App, er energiforbrenningen 93,8 kcal per time - Det er en økning på hele 19 prosent sammenlignet med en vanlig kontorstol. Stående forbrenner man 15 prosent mer sammenlignet med vanlig kontorstol.

Det unike med Back App er at bena ikke er fiksert i gulvet. Stolen vipper seg derfor rolig rundt en sentral akse når du beveger deg. Dette gjør at balanseutfordringen konsentreres akkurat dit vi ønsker å ha den - til korsryggen.

Styrker og forebygger rygg

Back App er en stol som både styrker og trener opp dine indre muskler rundt ryggsøylen, mens du sitter på den. Back App er en unik ryggtreningsstol for deg som ønsker å forebygge og helbrede ryggen.

Back App er unik ved at du har en aktiv og riktig sittestilling og du får styrket dine ryggmuskler. Stolen har en ball, så man kan vippe rolig rundt mens man arbeider. Dette gjør at balanse forholdet konsentreres akkurat der hvor vi ønsker det – nemlig i ryggen. Når man sitter på Back App må musklene som støtter ryggsøylen, arbeide for at man kan holde balansen. 

Tekniske spesifikasjoner

  • Rammen er laget av 99,9 % resirkulert trykkstøpt aluminium og fås i sølvgrå, gråsvart og polert finish.
  • Røret har en påsveist kule som kan justeres for å kontrollere stolens skråstilling.
  • En grønn og rød vippindikator er integrert i røret.
  • Et rør i NBR-skum er festet til basen med dobbeltsidig teip som øker vedheftelsen ved bruk.
  • Én universell løftehøyde. Se tegning for dimensjoner.
  • Setet er avrundet og har en forhøyning i midten for å redusere trykket mot perineum.

Førnøydhetsgaranti!

Skulle du være misfornøyd med produktet iløpet av 30 dager, så får du pengene tilbake.
Det forutsetter at stolen leveres tilbake i original emballasje og uten skader. Kjøper betaler returfrakt.

Frakt og levering

Varer som er lagerført sendes normalt fra vårt lager samme eller påfølgende dag. Varer som ikke er på lager kan ha lengre leveringstid, men sjelden mer enn 14 virkedager. Dette avhenger av produkt til produkt, men skal stå tydelig på produktsidene. Ved ønske om avtalt leveringstidspunkt, skriv i kommentarfeltet ved utsjekk eller ta kontakt med kundeservice for å avtale nærmere.

Ved bestilling over 15 000,- eks. mva. bortfaller frakt og valget fraktfri levering blir automatisk tilgjengelig under leveringsmetode ved utsjekk. Dette gjelder kun hvis leveringen sendes samlet. Valg av transportør avhenger av volum, vekt, mengde, leveringsmetode og leveringsadresse. Uten andre avtaler gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) levering på adresse til mottaker på gatenivå. Innbæring, montering eller annen godshåndtering er ikke inkludert, med mindre det er avtalt skriftlig på forhånd.